menu
logo

Scarlett Kesseleer: Piano/keyboard

Mijn naam is Scarlett Kesseleer, 22 jaar en ik ben toetsenist. Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met muzieklessen aan De Nieuwe Muziekschool in Druten. Hier heb ik lessen keyboard, piano en ensemble gevolgd. Ook ben ik hier begonnen met het schrijven van muziekstukken voor verschillende ensembles en hielp ik graag mee tijdens voorstellingen. Uiteindelijk was ik op het niveau om toelating te doen voor de vooropleiding voor de Rockacademie (ACRA). Hier ben ik toegelaten en heb ik les gehad van onder andere Monique van Dinther.

Bandcoaching en componeren 
In 2010 ben ik begonnen met mijn studie aan de Rockacademie in Tilburg. Hier heb ik me vooral gericht op het lesgeven van individuele- en groepslessen. Daarnaast heb ik me verdiept in bandcoaching en componeren voor derden. Daarnaast heb ik de minor "Docent worden in het VO en MBO" aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen gevolgd. In juni 2014 verwacht ik mijn studie af te ronden.

Naast docent ben ik actief in de bands Ella médit en Sarah’s Blue Dress. Met beide bands treed ik regelmatig op. Daarnaast ben ik ook actief als achtergrondpianiste en organiseer en begeleid ik verschillende gastlessen en workshops.


E-mailadres

scarplayspiano @ hotmail.com

Telefoon

06-57557932