menu
logo

Sander Willems: Drums

Sander Willems (22-04-1987, Boven-Leeuwen) is begonnen met drummen op zijn unieke drumstel, gemaakt van lege dozen, totdat hij zijn eerste echte drumstel kreeg. Daarna heeft hij zo'n acht jaar drumles gehad op muziekschool De Stroming in Wijchen. Naast drummen probeert hij zoveel mogelijk andere instrumenten te bespelen, o.a. voor zijn werk in zijn muziekstudio AudioShed.

Zijn vader is al heel lang bezig met muziek, zijn zus is afgestudeerd aan het conservatorium en ook andere familieleden houden zich bezig met muziek. Zo is bij Sander de passie voor muziek ontstaan. Die passie zorgt er voor dat hij zich bezig houdt met verschillende aspecten in de muziekindustrie, zowel als producer als muzikant.

Sander heeft in meerdere bands gespeeld in de meest uiteenlopende stijlen, van rock tot Ierse volksmuziek. Op dit moment is hij drummer bij blues/americana-band Blue Bayou, coverband De Komkommers, poprock-band Fairmont Drive en Showorkest Riverland, waarmee hij een tour door China heeft gedaan. Hiernaast speelt Sander bij tijdelijke (theater)projecten. Voorheen heeft hij onder andere gespeeld bij gelegenheidsorkest Glenn Miller Market Mood. Bij De Lauwse PopFormatie speelt hij basgitaar.

Sander is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als muziektechnoloog. Daarna richtte hij zijn muziekstudio AudioShed op. Hij is hier werkzaam als studio-engineer en producer en onvangt hij muzikanten die graag hun werk op willen nemen. Ook is hij hier werkzaam als componist en schrijft muziek in opdracht van o.a. videomakers. Sindskort heeft hij zijn technische skills uitgebreid door werkzaam te zijn als live-geluidsengineer.

E-mailadres

audioshed @ outlook.com

Telefoon

06-30117113

Website

audioshed.nl