menu
logo

Stephan van Staveren: Basgitaar

Stephan is een enthousiaste, creatieve muzikant met een professionele uitstraling. Nadat hij zijn Havo heeft afgerond, is Stephan als bassist aan de Rockacademie in Tilburg sessiemuzikant en bandcoaching gaan studeren waar hij in juni 2015 af is gestudeerd. Als sessiebassist heeft hij bij verschillende artiesten gespeeld zoals: Saskia Laroo, Jeroen Dekkers, Eleonor Coco, Toe Maar, David Blowie en de Theaterproductie Broers. Ook met eigen werk is hij druk bezig, op het moment is Stephan actief bij de band Dwaalkat en de band Luca Madu.

Als bandcoach is hij actief geweest voor de organisatie Musicians Without Borders in de landen Duitsland, Macedoniƫ en Nederland. Ook voor de organisatie Schoolclash heeft Stephan in 2014 drie weken in Berlijn bandcoaching gegeven. Naast bandcoaching geeft hij ook baslessen bij muziekschool BMEC in Best en zijn eigen praktijk (onder de naam Hit the Bass music) in Winterswijk en Tilburg.

De rust die Stephan uitstraalt tijdens zijn werkzaamheden als muzikant/docent maakt dat hij op sociaal vlak erg sterk is. Dit is erg fijn in de samenwerking. Enkele sleutelwoorden zijn: Enthousiast, gedreven, creatief, professioneel en sociaal.