menu
logo

Hanne van Renesse: Zang

Mijn naam is Hanne van Renesse. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Nijmegen. Ik ben net afgestudeerd aan het conservatorium van ArtEZ in Enschede. Daar heb ik zang en songwriting gestudeerd. Ik houd me dus graag bezig met het schrijven van liedjes. Ik begeleid mezelf hierbij op gitaar en piano. De liedjes die ik schrijf voer ik uit met met mijn band February Moon. De muziek die we maken doet denken aan artiesten als London Grammar en Ben Howard. Ik treed regelmatig op met February Moon.

Naast het maken van eigen muziek geef ik ook zangles bij Muziekopmaat. Mij lijkt het mooi om jou kennis te laten maken en verder te laten ontwikkelen in een van de leukste en mooiste dingen die er zijn: zingen en muziek maken.

Zingen is vooral heel leuk. Ik vind het belangrijk dat jij plezier hebt in de zangles. Je bent vrij om te kiezen wat jij wil zingen en waar we aan gaan werken. Ik kan je technische tips geven als je moeite hebt met een bepaald nummer. We kunnen ook werken aan inlevingsvermogen en performance. Als je het leuk vindt kunnen we ook lessen besteden aan het schrijven van een liedje of ik kan je tips geven op het gebied van songwriting.

Zingen is een fijne uitlaatklep en kan ook heel kwetsbaar zijn. Ik help je graag met het ontwikkelen van jouw stem. Je mag jezelf laten horen.

E-mailadres

info @ hannevanrenesse.com

Telefoon

06-12616203