menu
logo

Aldo Spadaro: Gitaar

Ik ben Aldo Spadaro, 32 jaar oud, en geef met plezier les aan uiteenlopende doelgroepen en leeftijden. Of het nu gaat om het leren van de beginselen van het spelen van de gitaar, het leren van liedbegeleiding, het leren van solo-gitaar of het dieper ingaan op improvisatie in bv. Pop, Rock en Jazz-Muziek: Op een vriendschappelijke manier werken we er samen aan en ik ben heel erg benieuwd naar jullie eigen voorkeuren.

Ik ben in 2007 als docent afgestudeerd aan de Rockacademie te Tilburg en geef sindsdien gitaarles en bandcoaching op de Lindenberg in Nijmegen. Ik ben werkzaam geweest op de Jacobiberg in Arnhem en thuis geef ik privé-les. Tijdens en na mijn studie aan de Rockacadmie ben ik een semester in Budapest (Hongarije) verbleven. Daar heb ik meer interesse voor Jazz-muziek gekregen en na terugkeer heb ik nog 2 jaar op Artez Conservatorium in Arnhem bijgestudeerd.

Op het podium ben ik voornamelijk actief bij: Landmark 105 (Roots/Pop), Any Vegetable (Jazz/Blues), Eva Almagor (Blues/Pop) en Voyage Sans Fin (Gypsy Jazz)

Het leren van muziek is iets wat oneindig is. Ik hoop eigenlijk iedere dag weer wat bij te leren of inspiratie te krijgen, zij het van een prachtige oude of nieuwe opname, een concert, van de directe omgeving en dus ook van jullie.

Wees welkom!